چیکاری من باید هم اکنون انجام بدهم با وجود در دست داشتن حکم الزام به تمکین؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۲ #52585801

با سلام و خسته نباشید! با وجود حکم الزام به تمکین و اجراییه نهایتا اینجانب درخواست تجویز ازدواج مجدد از دادگاه کردم. زوجه در زمان اجرای حکم الزام به تمکین (کلانتری) صورتجلسه امضا نمود که به خانه برمیگردد، دو ساعت آمد و دوباره منزل مشترک را ترک کرد. اینجانب هم بلافاصله به کلانتری رفته و اعلام کردم که زوجه مجددا منزل را ترک کرده است و بازهم صورتجلسه شد و من هر دو صورتجلسه را تحویل شعبه اجرای احکام دادم. هم اکنون در جلسه رسیدگی جهت تجویز ازدواج مجدد زوجه منکر عدم تمکین است!! قاضی دستور حضور فرزندان مشترک (۱۷ و ۱۸ ساله) به دادگاه داد ولی آنها به دادگاه نمی آیند و نهایتا قاضی دستور ختم دادرسی داده اند. زوجه در پی فریب قاضی می باشد لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم تمکین از سوی زوجه و اثبات نشوز زوجه ، زوج میتواند دادخواست تجدید ازدواج کند و نیز زوجخ مستحق نفقه و اجرت المثل نخواهد بود

عدم تمکین در عمل ضمانت اجرایی ندارد و صرفا حق ازدواج مجدد و عدم پرداخت نفقه را ایجاد میکند.

سلام
صورتجلسه تنظیمی از کلانتری را حتما ارایه دهید اما در عمل ضمانت اجرایی ندارد و صرفا حق ازدواج مجدد و عدم پرداخت نفقه را ایجاد میکند

با سلام در جلسه تجویز ازدواج مجدد حتما رای عدم تمکین رو به دادگاه ارائه بدین واگه میتونید از صورتجلسه کلانتری رونوشت بگیرید ولی حکم الزام به تمکین عملا ضمانت اجرا نداره