آیا امیدی است که بتوانم صوری بودن این معامله را در دادگاه اثبات کنم و منزلم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۷ #52582075

با سلام و عرض ادب و احترام . بنده سوالی دارم که ممنون میشم در اسرع وقت پاسخ کارشناسیتون رو اعلام کنید . شرح داستان اینطور بود که من یک کارگر ساده ام که در سال ۸۹ قبل از تصویب قانون عدم نیاز به پایان خدمت برای نقل و انتقالات ملکی از آنجا که سربازی نرفته بودم با اصرارهای خانمم و اطمینان به ایشان و توافق کلامی که بعد از رفع مشکل پایان خدمتم حاضر به برگرداندن ملکم به من میشود رفتیم و در یک بنگاهی که اشنای خانمم بود به صورت کاملا صوری یک مبایعه نامه تنظیم کردیم که از جهت متن ان در مبلغ فروش و ابعاد ملک با واقعیت آن زمان کاملا متفاوت بود و متن آن از روی قولنامه خرید زمین همان خانه ام که سالها پیش خریداری کرده بودم کپی برداری شد و نوشته شد و البته بنگاهی کاملا به داستان توافقی بودن این کار واقف بود و مرا راهنمایی نکرد که شاید بعدها این داستان حماقت من برایم دردسر ساز شود . خلاصه نوشته شد و شاگرد بنگاه هم به عنوان شاهد امضا کرد و هیچ پولی در بنگاه رد و بدل نشد و من هم بعد ان اقدام به خرید سربازی کردم و از آنجا که کارگر ساده بودم با اعتماد به خانمم و اینکه بعد از گرفتن پایان خدمتم میاد و به نامم میزنه سند رو مشغول کار و زندگی شدم و دیگه از تصویب قانون و ابن چیزها هیچ اطلاعی نداشتم و دنبالش هم نرفتم . تا چند وقت قبل که پایان خدمتم رو گرفتم و خانمم سر ناسازگاری گذاشتنش با من شروع شد و من اصلا فکر نمیکردم بخواهد در حق من اینچنین خیانت کنه اما متاسفانه ایشون با دعواهای هر روز و سیاه کردن زندگی من من رو مجبور کرد در ازای بخشیدن مهرش حق طلاق و حضانت فرزند پسرم رو به ایشون بدم و منم برای قانع کردن ایشون و ماندنش در زندگیم چون دوستش داشتم تن به اینکار دادم و ایشون بلافاصله بر خلاف قولی که برای ادامه زندگی به من داده بود رفت و طلاق گرفت و با خیانت در اون توافق کلامی که با هم داشتیم منو از خانه ام بیرون کرد و ادعای تصرف خانه را کرد و به دادگاه برد . بنده در دادگاه کل داستان را برای قاضی گفتم و حتی بنگاهی هم آمد و شهادت داد که داستان مبایعه نامه به اصرار خانمم و برای رفع مشکل گرفتن سند منزلم تا گرفتن پایان خدمتم بین خودمون نوشته شد و هیچ ثمنی هم در بنگاه رد و بدل نشده و هیچ شاهدی جز شاگرد بنگاهی هم نداره ( البته کلا ما نگفت که معامله صوری نوشته چون برای خودش عواقب داشت ) و حتی خود بنگاهی هم در جریان همین مرافعه ها که بهش اعتراص کردم بر سر اینکه چرا مرا از عواقب چنین معامله صوری آگاه نکرده بود روی نسخه مبایعه نامه نزد خودش را با ضربدر بزرگ مخدوش کرد که کپی ان را به دادگاه جهت مدرک ارائه کردم . در دادگاه خانم بنده در جواب سوال قاضی که از ایشون پرسید پول خانه را از کحا آوردی دادی یک بار ادعا کرد به حای مهریه ام گرفتم در حالی که ایشان در محضر مهریه را در قبال حق طلاق و حصانت به من بخشیدن و یک بار گفت طلاهایم را فروختم که ایشان به هیچ عنوان به ان مبلغ طلا نداشتند و هیچ سندی هم نتوانستند ارائه کنند و یک بار ادعا کرد هبه من به ابشان بوده که من هرگز چنین کاری نکردم و باز هیچ مدرکی دال بر ان ارائه نکردند ایشون . حالا سوال من اینحاست با توجه به داستان بالا و اینکه خانه من در حال ساخت بوده و از ان سال تا امروز کلیه فاکتورهای ساخت و ساز و حتی بیمه نامه و عوارض ساختمان و قبوض به اسم بنده صادر شده اند آیا امیدی است که بتوانم صوری بودن این معامله را در دادگاه اثبات کنم و منزلم را پس بگیرم .خانم بنده هیچ مدرکی دال بر خرید خانه از من و هر عنوان دبگری ندارد جز همان مبایعه نامه صوری بینمان . ممنون میشم با توجه به نزدیک بودن دادگاه من کمکم کنید و یک راه چاره نشانم بدهید .ایا ایشدن میتونه از قانون هبه برای گرفتن خانه من استفاده کنه ؟؟؟؟ با سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توضیحاتی که دادید امکان ابطال به جهت صوری بودن محتمل است

احتمال ابطال بیع وجود دارد . تنها نکته بحث هبه است که شما میتوانید تا سند به نام همسرتان می باشد اقدام به طرح دعوی رجوع از هبه نمایید . حتما با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .