خلع ید را در صورت امکان تحت چه شرایطی میشود با دستور موقت متوقف کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۰۶ #52543170

شخصی در ملکی که "شش دانگ" به اسم مادرم هست سکونت داشته و از تخلیه امتناع می کنند، با طرح دعوای خلع ید که به تازگی رای آن قطعی شده در صف اجرای حکم خلع ید وی از ملکمان هستیم، ظاهرا ایشان وکیلی گرفته و در تلاشند با بهانه های پوچ صرفا جهت خسته کردن ما توقف عملیات اجرای خلع ید را بگیرند و از تخلیه ملک امتناع کنند می خواستم بدونم خلع ید در صورت امکان تحت چه شرایطی میشود با دستور موقت متوقف کرد؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود
دوست عزیز بستگی به مدارک استنادی دارد باید بررسی شود

با سلام
سوال شما نیاز به بررسی دارد

با سلام چنانچه در مرحله اجرای حکم خلع ید متصرف یا شخص ثالث اعتراض کند و بیان کند که حق یا منافعی در ملک دارد و دلایل ارائه کند دادورز به او یک هفته فرصت می دهد که به دادگاه صلاحیت دار مراجعه کند بنابراین اگر دلایل توسط متصرف یا شخص ثالث ارائه شود اجرای حکم به تاخیر می افتد تا دلایل بررسی بشه اگر دلایل کافی نباشد و اعتبار نداشته باشد حکم خلع ید اجرا می شود

با سلام
بله با هر مدارک و اسناد و مواردی میتوان اقدام به تاخیر انداختن یا ایجاد موانع برای اجرای حکم نمود که بایستی آن مواردی که وکیل خوانده ارایه میدهد را بررسی و در مقابل ان اقدام به دفاع و رد خواسته وکیل نمود .

با سلام و احترام
باید مدارک و اسناد بررسی شود تا بتوان اظهار نظر درستی ارائه کرد
راه که زیاد است. مثلا می‌توانند از طریق اعتراض ثالث اجرایی وارد شوند به این ادعا که شخص دیگری در زمین مادر شما ذیحق میباشد