حق ملاقات برای فرزند بعد از سن بلوغ قانونا چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۶ #52483339

با سلام و وقت بخیر.همسر سابقم از من بخاطر حق ملاقات با دخترم که بیش از ۱۰ سال داره، شکایت کیفری کرده؟ایا ایشان حقی برای ملاقات میتونن داشته باشند، در صورتی که دخترم هیچ تمایلی به دیدن ایشان ندارد؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اعلام دخترتان مبنی بر عدم تمایل به ملاقات ، شکایت رد میشود .

پس از رسیدن طفل به سن بلوغ شرعی که( در پسر ۱۵سال تمام قمری و دردختر۹سال تمام قمری ) موضوع حضانت و ملاقات منتفی است و طفل می تواند با هریک از والدین که بخواهد زندگی کند .
یعنی حتی طرح دعوی حقوقی ملاقات طفل هم مسوع نیست و به طریق اولی طرح شکایت کیفری نیز با صدور قرار برائت از سوی مرجع قضایی کیفری مواجه خواهد شد

باسلام
فرزند با رسیدن به سن بلوغ حق انتخاب ادامه زندگی نزد یکی از والدین را خواهد داشت

سلام
بهتر است دختر شما که به سن قانونی رسیده است، صراحتا در جهت تقویت موضع شما در دادگاه اعلام نماید که تمایلی به دیدن پدرش ندارد.

در این صورت با توجه به رسیدن فرزند به سن قانونی وی حق انتخاب زندگی با پدر و مادر را خواهد داشت