من اگر داور معرفی نکنم رای طلاق صادر میشه یا رد میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۷ #52476155

با سلام و خسته نباشی
خانمم از حق حبس استفاده میکنه من هم نفغه ایشان در پرداخت میکنم
ایشان رفتن در خواست طلاق برای عسر و حرج داده دادگاه برای من احضاریه فرستاده برای شرکت در دادگاه و به همراه یک داور در جلسه من در جلسه شرکت نکردم داور هم شرکت نکرد ولی لایحه فرستاده بودم الان من اخطار آمده که در ۷ روز دیگه یک داور معرفی کنم اگر معرفی نکنم رای صادر میشه حالا من اگر داور معرفی نکنم رای طلاق صادر میشه یا رد میشه مگه حق طلاق با مرد نیست ایشان از حق حبس استفاده میکنه نفغه هم داره میگیره از من .
خیلی خیلی ممنونم از وکیل های عزیز این سایت خوب

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر مانعی نیست جهت رسیدگی

با درود
النهایه دادگاه داوری را برای‌شما معرفی خواهد کرد، رسیدگی ادامه می‌یابد.
و اگر زن عسر و حرج خویش را اثبات نماید، به حکم دادگاه طلاق داده خواهد شد.

با سلام
همسرتان برای طلاق باید عذر موجه قانونی (شرایط ۱۲گانه عقدنامه) را ثابت نماید و عدم معرفی داور مانع از صدور حکم در این حالت نخواهد شد.

اگر شما داور معرفی نکنید ،دادگاه راسا داور انتخاب می نماید. در خصوص تصمیم دادگاه به طلاق زوجه، ادعای عسر ‌حرج زوجه باید با ادله اثبات گردد

دادگاه به موقع تصمیم خود را می گیرید ولی اگر حق باخانم شماست دادگاه مجوزطلاق را صادر می کند

شما حتما در دادکاه شرکت کنید معرفی داور دلیل صدور حکم طلاق نیست باید عسروحرح خود را ثابت کنه

نظر داوری از تشریفات رسیدگی است برای رای به نفع زوجه باید ادله کافی ازائه شود