اگر همسرم راضی به طلاق با بخشش این مقدار مهریه نبود میتوند مانع از طلاق گرفتن گردد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۱ #52403069

سلام
مهریه من ۱۲۹ عدد سکه عندالمطالبه هستش میتونم با بخشیدن نصفی از مهریه طلاق خلع بگیرم
اگر همسرم راضی به طلاق با بخشش این مقدار مهریه نبود میتوند مانع از طلاق گرفتن من شود یا خیر

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق طلاق با همسر است مگر اینکه توافق صورت گیرد.

به مهر
درصورت عدم وجود ادله دیگر و عدم اثبات عسرو حرج خیر

باسلام
حق طلاق با زوج است و بدای طلاق از سوی زوجه میتوانید رضایت او را جلب نمایید حال با بذل قسمتی یا تمام حقوق خویش.

سلام.در این خصوص شما فقط در صورت توافق با همسرتان می توانید طلاق بگیرید. مگرجهات قانونی حق طلاق برای شما موجود باشد.

در طلاق ناشی از کراهت زوجه دادگاه نمی‌تواند زوج را ملزم به پذیرش مال پیشنهادی زوجه به عنوان بذل کند و نیز نمی‌تواند بدون اعلام موافقت زوج به طلاق، زوجه را مطلقه کند. در حالی که در طلاق حرجی، نیازی به موافقت زوج به طلاق زوجه نیست، دادگاه با احراز عسر و حرج زوجه می‌تواند وی را طلاق و حتی اگر زوج از حضور در دفتر طلاق و امضا ذیل دفتر طلاق استنکاف کند، نماینده دادگاه تشریفات طلاق را انجام می‌دهد یا دادگاه می‌تواند به زوجه وکالت در طلاق دهد تا با حضور در دفتر طلاق شخصا تشریفات طلاق را بدون نیاز به حضور زوج اجرا کند.»

سلام.اگر همسرتان راضی نباشد نمیتوانید طلاق بگیرید.