زمین مرا فروخته، چه اقدام قانونی نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۳ #52381768

سلام زمینی خریده ام که جنوبا "وصل به جاده ۸ متر قید گردیده اخیرا"همان مالک زمین قدیمی ام مقابل زمین مرا فروخته و جاده ۶ متری باقی گذاشته ممنون میشم از راهنمایی شما با عنوان شکایت باتشکر و آیا شکایت کیفری و یا حقوقیست

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اظهار نظر دقیق بایستی دقیقا اسناد و مدارک شما مطالعه گردد تا مشخص گردد فروش مال غیر یا تصرف عدوانی یا چه مورد دیگری میتواند داشته باشد

بستگی به وضعیت معبر و حالت آن دارد . اگر معبر عمومی بوده و زمین مقابل شما به همراه بخشی از معبر عمومی فروخته شده باید ضمن اعلام موضوع به ادارات ذیربط مانند راهداری یا شهرداری و ....... تقاضای پیگیری را بنمایید . اما اگر معبر به عنوان راه فرعی و متعلق به مالکین مشخص باشد امکان درخواست خلع ید و قلع مستحدثات برای مالکین وجود دارد . البته شاید تحت شرائطی بتوان شکایت تصرف را نیز از طریق کیفری مطرح نمود .

سلام
شکایت فروش مال غیر را مطرح نمایید