خسارتی که به ماشینهای ما توسط خودروهای عبوری میخوره؛ میتونیم از شهرداری بگیریم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۹ #52363172

شهرداری کوچه های محله رو یکطرفه کرده که خودروها از خیابان اصلی عبور کنن ولی بازم یک عده زیادی خلاف میان شهرداری هم فقط یک تابلو گزاشته و ورودی کوچه رو شکل هندسی ناقص و ناکارامد درست کرده که میتونسته جوری درست کنه که ماشین نتونه خلاف بیاد حالا ما بارها درخواست رفع مشکل کردیم پلیس میگه نیرو نداریم بزاریم جریمه کنن و شهرداری هم یک بار میگه بودجه نداریم یا میگه چندتا از ساکنین ناراضی هستنذ که کوچه بسته بشه اخرین بارم گفته فعلا تحمل کنید تا پلی که داریم میسازیم در نزدیکی محله حاضر بشه اون موقع درست میکنیم حالا سوال من اینه خسارتی که به ماشینهای ما توسط خودروهای عبوری میخوره و طرف میره میتونیم از شهرداری بگیریم یا خدایی نکرده تصادف جرحی اگه بشه میشه از شهرداری هم شاکی شد به دلیل کوتاهی در رفع خطر از معبر یا نمیشه کلا میشه با این اوضاع یه جوری از شهرداری شکایت کرد و چه جوری میتونیم به حق مون برسیم ممنون

مشاوره حقوقی شهرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شهرداری تقصیری نداشته باشه ...خیر

با سلام میتوانید شکایت کنید
اگر خسارت مالی از ناحیه شهرداری متوجه یکی از شهروندان بشود، موضوع باید در دادگاه عمومی حقوقی طرح شده و امکان طرح شکایت در دیوان عدالت اداری وجود ندارد.

در این مورد طبق اصول حقوقی خسارت خودروها قابل مطالبه از شهرداری نیست . ضمنا این چنین مواردی به هیچ عنوان مربوط به صلاحیت دیوان عدالت اداری نمیشود!!!! و صرفا در صلاحیت محاکم دادگستری است .

با سلام
در تصادفات که منجر به جرح شود یا خسارات به خودرو گردد بایستی ارجاع امر به کارشناسی گردد تا کارشناس میزان تقصیر را تعیین نماید

در تصادفات جرحی اگر کارشناس رسمی تقصیر شهرداری را تایید کند امکان دریافت دیه بر اساس میزان تقصیر وجود دارد ولی خسارت خودروها قابل مطالبه از شهرداری نیست . ضمنا این موضوع ربطی به دیوان عدالت اداری نداشته و در صلاحیت محاکم عمومی است .

سلام
بله میتوانید به طرفیت شهرداری در دیوان عدالت اداری دادخواست مطرح نمایید