آیا این موضوع قابل طرح در مراجع قضائی است و می توان از این راه سند را باطل کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۴۶ #52323987

سلام چهار خواهرم با سو استفاده از کهولت سنی پدر (۹۲سالگی) و بیماری چندین ماهه اش و بسترب بودن مداومش در بیمارستانها و رفتن به کما و پائین بودن ضریب هوشی . وی را اغفال و در غیاب برادرانشان .پدر را در لای پتو به دفتر خانه انتقال و نصف حیاط مسکونی اش را با وکالت نامه بنام خود انتقال و سه روز بعد فوت پدر ، تنظیم سند نموده اند

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اگر حجر پدر را در زمان تنظیم سند اثبات کنید امکان ابطال سند هست....

سلام در صورتی قابل ابطال است کن حجر اثبات شود

بایستی محجور بودن ایشان ثابت گردد

باسلام و درود در صورتی که حجر پدر در هنگام تنظیم سند اثبات گردد ابطال سند امکان پذیر خواهد بود.

اگر حجر پدر را در زمان تنظیم سند اثبات کنید امکان ابطال سند هست.

با سلام.صرفا وکالت داده؟اگه وکالت داده با فوتش وکالت هم از بین میرود.و اینکه اگه ادله و مدارکی که بر عدم صحت و سلامت عقل وجود داشته باشه بله حتی به هر طریقی که انتقال داده میتوان کاری کرد.

اصل بر صحت می باشد مگر آنکه بتوانید حجر پدر در زمان انتقال را اثبات نمایید