باید خودم از اول برم درخواست مهریه بدم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۷۱ #52322292

با سلام
شوهرم درخواست یک طرفه طلاق داد. من خودم درخواست مهریه ندادم. اما تو حکم عدم سازش اومد که مهریه رو باید بدی. اما شوهرم درخواست اعسار داد . قاضی براش ۵۰ سکه پیش و هر ماه یک سکه حکم داد. الان میخام بدونم این حکم شوهرم اجرا نکنه من میتونم این حکم اجرا کنم و مهریه ام بگیرم یا باید خودم از اول برم درخواست مهریه بدم؟؟؟؟؟ مرسی

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای اجرای حکم بدهید...

با سلام اگر حکم قطعی شده باشد لازم الاجراست و نیاز درخواست مجدد نمی باشد

با سلام این حکم از طرف دادگاه قابل اجرا بوده و نیازی به درخواست مجدد مهریه نمیباشد

با درود این حکم قابل اجرا بوده و نیاز به دادخواست مجدد ندارد

با سلام نسبت به اجرای همین حکم اقدام کنید.

همین حکم قابل اجرا می باشد .

سلام
همین حکم در صورت قطعیت قابل اجراست و نیازی به دادخواست مجدد ندارد