چجوری ثابت کنم ازم سو استفاده شده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۸۳ #52272748

با سلام ، چند ماه پیش در اینستاگرام با شخصی آشنا شدم و بهم پیشنهاد کاری بدون سرمایه اولیه و با درامد ۵ میلیون تومان در ماه داد از من یک سیمکارت گرفت و با هم به چند شرکت مختلف رفتیم و یه سری قرار داد امضا کردم و قرار شد هر موقع لازم بود من برم بانک و پولی که به حسابم میاد را به شماره حسابی که میگه انتقال بدم و در این مدت حدود ۶ میلیارد تومن پول براش انتقال دادم... حالا بعد از دو ماه احضاریه دادگاه برام اومده و ۸ شرکت مختلف به جرم دستکاری و هک سایتشون از من شکایت کردن و مثل اینکه این آقا در سایت این شرکتها با اسم من به نحوی شرکت را فریب داده که اون ۶ میلیارد تومن را به حساب من واریز کردن و بعد به من گفته اون پول را به حساب کسی واریز کنم که ازش بیت کوین خریده... به این ترتیب با اسم من از ۸ تا شرکت به مبلغ ۶ میلیارد کلاهبرداری کرده و کاملا رد خودشو از بین برده... حتی از اینترنت سیمکارتی که من دادم استفاده میکرده و با منم فقط با اون سیمکارت و اینستاگرام تماس میگرفت و کاملا هیچ سر نخی ندارم که پیداش کنم! اونایی هم که پولارو به حسابشون واریز میکردم فروشنده های بیت کوین بودن و با همشون هم با سیمکارت من تماس میگرفته... حالا من باید چیکار کنم و چجوری ثابت کنم ازم سو استفاده شده؟ هیچ دارایی ای ندارم در حال حاضر به جز یه گوشی ۸-۷ میلیونی و حدود ۲۰ میلیون پولی که ته همون حسابی که شرکتها داخلش واریز میکردن مونده... حالا بر فرض اگر نتونم ثابت کنم ازم سو استفاده شده تکلیف چی میشه؟ من با دارایی فعلیم نهایتا میتونم ۲۵ میلیون تومن از این ۶ میلیارد تومن را به این شرکتا برگردونم و اونا هم هرگز رضایت نمیدن!

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمام مسئولیت این واقعه بر عهده شما بوده و ادعاهایی که مطرح نموده اید به هیچ عنوان قابل اثبات نمی باشد . اگر نتوانید رضایت شاکیان را جلب کنید قطعا مجازات حبس در انتظار شما خواهد بود .