آیا میتونم علاوه بر رای تمکین که به نفع بنده صادر شده؛ دادخواست برای تعیین اقامتگاه به دادگاه ارایه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۶ #52266726

سلام.
تعیین محل زندگی و اقامت در سند ازدواج با بنده هست. خانم بنده به تمکین محکوم شده اند ولی به شهر دوری مهاجرت کردند و امکان ملاقات فرزندم رو با توجه به بعد مسافت ندارم. آیا میتونم علاوه بر رای تمکین که به نفع بنده صادر شده است دادخواست برای تعیین اقامتگاه به دادگاه ارایه کنم؟ ایا درصورت درخواست ملاقات من باید همیشه به شهری که خانمم رفته برم؟ چطور میتونم خانمم رو ملزم کنم به محل اقامتگاه فعلی خودشون برگردند؟ ممنون از لطف همه دوستان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الزام به تمکین با توجه به منزل زوج که در آن اشاره شده به منزله تعیین اقامتگاه است و در خصوص ملاقات فرزند طبق رای دادگاه عمل خواهد شد.

-- اساسا مطابق قانون تعیین مکان اقامت با زوج است مگر آنکه خلافش در عقدنامه توافق شود لذا نیازی به دادخواست تعیین اقامتگاه نبوده و حکم الزام به تمکین به مفهوم الزام همسرتان به سکونت در مکان اعلامی توسط شماست . در خصوص ملاقات فرزند مشترک نیز در صورت صدور دستور دادگاه همسرتان موظف به تحویل فرزند در محل اقامت شما و استرداد طفل در همان اقامتگاه خواهد بود .