سرقت رایانه ای و حکم ناعادلانه مشروط بر سه سال حبس تعزیری چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۳۹ #52227

از حساب شخصی در لاهیجان مبلغ دو میلیون تومان کسر شده و به سه حساب مختلف واریز شده است دو مبلغ یکصد هزار تومان و یک مبلغ یک میلیون و هشتصد هزار تومان از این سه نفر متهم یک نفر که مبلغ یکصد هزار تومان به حسابش ریخته شده است را با آدرس و مشخصات واقعی پیدا نموده و حکم به سرقت یارانه ای خورده و محکوم به سه سال حبس شده اما دو نفر دیگر مجهول المکان و از شهر های مختلف می باشند قاضی اجرای احکام کیفری که اصلا ربطی به پرونده جرایم اینترنتی ندارد بدون کارشناسی از پلیس فتا این شخص را متهم نموده و با اکتفا به استعلام بانکی که مبلغ واریزی به حساب این شخص شده می گوید حکم سه سال حبس برای شما واقعی بوده و می بایست تحمل کنید رضایت شاکی جلب شده است و در پرونده موجود است ولی قاضی هیچ گونه اعمالی انجام نداده و بدون توجه به لایحه ی ابرازی از طرف متهم او را متهم نموده است، لذا خواهشمند است دفاع این شخص چگونه می تواند باشد چون خود او نیز با جستجو در بانک متوجه شده است که مبلغ سیصد هزار تومان از حساب خودش کم شده است و متهم در آن موقع هیچ اطلاعی از این جابجائی حسابها پیدا نکرده و مطلع نبوده است چگونه می تواند ثابت کند که او مجرم نیست لازم به ذکر است که مسافت شکایت شاکی تا مسافت متهم 7 ساعت فاصله دارد

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گرفتن رضایت شاکی حتما موجب آن نخواهد شد که متهم بتواند از تخفیف در مجازات استفاده کند شاید به این دلیل بوده است که متهم سابقه کیفری داشته باشد لذا به دلیل اینکه سرقت رایانه ای جزء جرائم غیر قابل گذشت میباشد و جنبه عمومی دارد پذیرش آن با قاضی میباشد.