آیا امکان فسخ معامله برای ما وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵ #52166911

سلام
ما تهران ( شهر ری) زندگی می کنیم. من و همسر دو تا خونه و ماشین و طلاها عروسیم رو فروختیم یکم قرض و بدهکاری، برادر شوهرم هم خونه بزرگ که با هم یه مغازه بخرن. مغازه ای هم که قرار بوده بخریم دو تا مغازه بغل هم بوده که یکیش و همسرم مستاجر بوده و سوپر مارکت داشته. که به ما گفته بود ۵۰ متر مغازه که ۱۳ مترش بالکنه که ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون قیمتشه. بعد اقدام به خرید کردن و جلو رفتن یکی دو روز مونده به سند که یک میلیارد و چهار صد و سی میلیون تسویه شده و ۷۰ میلیون مونده به تسویه کامل که قرار بوده پایان کار بیاره و سند بخوره و نیاورده بود جاش گواهی نمیدونم چی آورده فهمیدیم که این مغازه کامل تو طرح گذر و دکل اداره برق هست تازه تثبیت تجاریشم رفته تعهد داده تو شهرداری که در صورت اجرای طرح ادعایی واسه ارزش افزوده و اینا بابت تجاریش نداشته باشیم یعنی شهرداری همون ۸۰ م چن سال پیش و میده بدون ارزش افزوده و قیمت زمین که با این اوصاف کلا ۶۰۰ ملیون بیشتر ارزش نداره و اینارو به ما نگفته و یجورایی فریب داده که ما خودمون پیگیر شدیم و اقدام به شکایت کردیم حق فسخم ۳۵۰ میلیون تومنه حالا اومده میگه این تعهدی که دادم ۵ ساله است و ۵ ماه دیگه باطل میشه و ارزش ملک میره بالا. ما هم مدارک برای محکوم کردنش داریم منتهی با این اوصاف فسخ برای ما بهتره یا اینکه قضیه تعهد اینا چی میشه؟
و بهتره که بخریم و اگه بخریم داستانمون با طرح گذر و شهرداری چطور میشه و اذیت نمیشیم؟
( در ضمن ما مغازه رو از دو نفر خریدیم که یکیش وکالت بلاعزل از اون یکی داره و این طرف هم هم محله ای همسرم اینا هستن.)
لطفا اگه میتونین مشاوره بدین که خیلی بهم ریخته اوضاعمون

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه شهرداری بطور قطعی به شما اعلام نماید که مغازه یاد شده برای اجرای طرح تخریب خواهد شد و هیچ گونه معوض و یا قیمتی که همسان با مبلغ پرداختی شما به شما پرداخت نمیکند؛ و شما هم از این موضوع در زمان خرید اطلاعی نداشتید به صلاح است که معامله را فسخ و ثمن معامله را استرداد نمایید. تا در آینده دچار خسارت بیشتری نشوید.

سلام
در مورد طرح شهرداری و غیره بهتره از خود شهرداری پرس و جو کنیدببینید مغازه چقدر دردسر دارد احیانا یا ندارد
اما در مورد فسخ باید از فسخ معامله قانونی اقدام کنید تا خسارت ندهید مگر اینکه خیارات را ضمن معامله ساقط کرده باشید