زمانی که دادگاه میخواد حکم استرداد جهیزیه را بده زوج هم در دادگاه حاضر میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۷ #52151191

یا زوجه خودش حکم و میگیره و میره برای جهیزیه ش؟ تامین خواسته چیه؟ اکثر وسایل جهیزیه از بین رفته یا تعویض شدند تکلیف اونا چی میشه؟ زوج میتونه غیر از زوجه و مامور همراهش کس دیگه ای را به منزلش راه نده؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر جهیزیه تعویض شده یا از بین رفته باشد زن نمی‌تواند آنها را بازپس بگیرد مگر اینکه مرد جهیزیه زن را تخریب یا در تخریب آنها مقصر باشد که باید خسارت آن را باید بپردازد. تامین خاسته برای حفظ اموال است

با سلام
همکار بزرگوار جناب آقای ابراهیمی عزیز ، دقیقا به سوال شما بزرگوار پاسخ صحیح و منطقی ارایه نموده اند .
موفق باشید

سلام
برای جهیزیه ش؟بله
در صورتی که زوج، با اقرار صحیح خود، سیاهه جهیزیه را تایید کند، معتبرترین سند جهت حصول نتیجه به دادگاه تقدیم شده است و نیاز به هیچ دلیل، سند و اماره دیگری نمی‌باشد.
استهلاک اقلام جهیزیه ناشی از استعمال متعارف زوج از وسایل در دوران زندگی مشترک و اذن در انتفاع نمی‌تواند موضوع دعوای استرداد جهیزیه قرار گیرد.
تامین خواسته چیه؟
از لحاظ معنی لغوی می توان تامین را به معنای امن و حفظ کردن، ایمن داشتن و ... دانست. کلمه خواسته نیز ناظر بر موضوع دعوا است. بدین ترتیب هدف از تامین خواسته در امنیت قرار دادن خواسته دعوا است. بر این اساس فرد خواهان این امکان را دارد که از دادگاه قرار تامین و اجرای آن را بگیرد تا خواسته دعوا مورد بازداشت قرار گیرد و موجب تامین امنیت آن شود. در این صورت موضوع دعوا از انتقال و اختفا توسط خوانده یا نقصان و عیب مصون مانده و حفظ می گردد
را به منزلش راه نده؟خیر