مسکن مهری خریده ام و سه دست چرخیده و خانم مالک اول بابت مهریه ملک را توقیف کرده است،چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۱ #52097933

سلام
سال گذشته مسکن مهری در پردیس خریده ام و مسکن فوق دو دست وکالت خورده تا به من رسیده ،مسکن های مهر وکالتی معامله می گردد
خانم نفر اول ۱۰ روز پیش آپارتمان را بابت مهریه توقیف کرده ( از دادگاه خانواده کرج ) بنده باید خود همان دادگاه خانواده کرج شکایت کنم . و یا دادگستری پردیس . و عنوان شکایت بنده چی میشه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : شما مدارک مثبت حق خود رو به همان شعبه ایی که اون خانم محترم ملک رو توقیف کرده باید ببرید تا پس از بررسی و صدق مدارک دستور رفع توقیف رو به اجرای احکام مربوطه صادر کنند . چون توقیف توسط شعبه مذکور صادر گردیده فقط همان شعبه میتواند رفع توقیف کند ..هرچندبا وکالت معامله میشود اما داری سند رسمیه . بنابرین من احتمال میدم ملک بنام کسی باشه که همسرش اونو توقیف کرده ..
نکته: وکالت تنها مدرک مثبت محسوب نمیشه حتما مبایعه نامه محضری یامبایعه نامه با امضادو شاهد و رسید وجوه پرداختی رو ضمیمه کن .. و مطلب بعد اینکه با فوت احدی از طرفین وکالت ، وکالتنمامه باطل میشود اما طلب مهریه بقوت خودش باقی میماند .
نکته دوم : پس از صدور وکالتنامه انتقال ملک از جانب موکل و یافروش آن اولویت دارد . بنابرین مبایعه نامه برای شما در کنار وکالتنامه الزامی ست .