توقیف خودرو بابت مهریه اگر فقط پلاک به نام زوج باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸,۴۱۳ #52090

با سلام. 5 ماه قبل از ازدواج با همسرم نسبت به تعویض پلاک خودرو پراید برادرم به نام من اقدام کرده بودیم. سه ماه پس از ازدواج همسرم مهریه خود را به اجرا گذاشت. خودروی پراید را که سند آن به بنده منتقل نشده است بعنوان دارایی من معرفی کرد. در جلسه اعسار مهریه رای قاضی بر این شد که چون سند به نام من نیست پس به همسرم تعلق پیدا نمیکنه و علیرغم درخواست تجدید نظر خواهی همسرم ،در تجدید نظر حکم قطعی شد. 20 روز بعد دوباره همسرم اقدام به درخواست توقیف خودرو کرد ولی اینبار قاضی دستور توقیف خودرو و انتقال آن به پارکینگ را صادر کرد و علیرغم طرح دادخواست اعتراض ثالث قاضی آنرا رد کرد . در متن رای نوشته که چون برگ سبز و کارت ماشین به نام من است و خودرو در تصرف من است و برگ سبز خود سند رسمی است که موخر بر سند محضری است پس خودرو متعلق به من است و نوشته که در جلسه اعسار مهریه سهو انجام شده( یعنی عملا صلاحیت خود و قضات تجدید نظر را زیر سوال برده است چون در همان جلسه اعسار مهریه هم از ثبت اسناد و هم از راهنمایی رانندگی استعلام انجام شده بود و تعویض پلاک به نام من در پاسخ استعلام راهنمایی رانندگی مشخص شده بود) لازم به ذکر است من در دادگاه گفتم ماشین را نخریدم و برادرم هم گفت نفروختم. قاضی از ما خواست قسم بخوریم و وقتی اعلام آمادگی کردیم از آن کار ممانعت کرد . قاضی گفت شما فقط برای اینکه هزینه انتقال سند ندهید نسبت به تنظیم سند اقدام نکرده اید. و دادخواست اعتراض ثالث را باستناد ماده 197 آیین دادرسی مدنی رد کرده.در حالیکه هیچ سوگندی در آن دادگاه نه از طرف من و نه از طرف برادرم و نه از طرف همسرم جاری نشد.
(لازم به ذکر است قاضی دو مرتبه دادخواست تمکین منو هم با استناد به این ماده رد کرده و علت آنرا پیامک های ارسالی من به همسرم در خصوص وعده های مالی آنها ،مطرح کرده و گفته"رکن رکین زندگی زوج پول و ثروت است" و کاملا داره با من لجبازی میکنه
در مورد خودرو درخواست تجدید نظر داده ایم که یکماه طول خواهد کشید
لطفا در خصوص خودرو بفرمائید چیکار کنیم؟ اگه تجدید نظر هم اعتراض ثالث را رد کنه چه اتفاقی خواهد افتاد؟
من چیکار کنم؟ به دادسرای انتطامی قضات شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این امر بستگی به نظر دادگاه دارد اگر دادگاه صرفا از روی پلاک اقدام به توقیف نماید مالک سند میتواند بعنوان شخص ثالث ورود کند و درخواست رفع توقیفی خودرو را از دادگاه تقاضا نماید.
میازی به شکایت از طریق دادسرای انتظامی قضات نمیباشد .

خیر شکایت شما در دادسرای انتظامی قضات رد خواهد شد به دلیل اینکه برای توقیف خودرو سلیقه ای عمل میشود و در مواردی خودرو فقط با سند محضری توقیف میشود و در مواردی نیز اگر پلاک و برگه سبز به نام زوج باشد نیز قابل توقیف است.برای اطلاعات بیشتر میتوانید با وکیل مشورت کنید.