آیا فرزندان نامبرده می توانند پرینت حسابش را گرفته و مدعی شوند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۵ #52045378

با سلام و آرزوی توفیق روز افزون برای شما
بنده حدود ۵ سال پیش در باغی به عنوان سرایدار مشغول به کاری بودم که شرایطش مقداری سخت و درآمدش نیز کم بود. پس از آن احدی از آشنایان که وضع مالی ش خوب است مراجعه و اعلام داشت. مادام العمر کلیه هزینه های زندگی تان را به عنوان کمک و بلاعوض پرداخت می کنم و نیازی به کار در اینجا نیست. سپس هزینه رهن منزل اینجانب را قبول نموده و بعد از آن نیز مبالغی را به بنده به صورت کارت به کارت کمک نموده تا توانستم به همراه پس اندازی که خودم داشتم منزلی خریداری کنم.اما تمام قول و قرار ما به صورت شفاهی بوده و مدرک کتبی ندارم.اما الان با توجه به اینکه نامبرده هنوز در قید حیات است، فرزندان ایشان مدام بنده را تهدید می نمایند که شما پدر ما را که پیرمرد بوده اغفال نموده و از وی اخاذی نمود ه ای.در حالی که واقعا همچنین موضوعی نبوده و ایشان میلا و به صورت مرحله ای به بنده کمک نموده است. حال تمام کمکهای ایشان به همراه پس انداز خودم همان واحد مسکونی است.آیا فرزندان نامبرده تا زمانی که وی در قید حیات است و یا اگر احیانا از دنیا برود می توانند پرینت حسابش را گرفته و مدعی شوند؟اگر مدعی شوند بنده باید چه اقدامی بکنم؟ضمنا در خصوص این بحث بنده مدرک کتبی نداشته و برای کمک ایشان با اختیار خودش و به صورت بلاعوض فقط شاهد دارم؟
با تشکر مجدد از زحمات شما

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکانی عملی از سوی فرزندان نیست

"با سلام"
جرمی صورت نگرفته و نگران نباشید

با سلام
در شرایط عادی در زمان حیات امکان شکایت توسط فرزندانشان نیست مگر اینکه محجور بودن پدرشان را ثابت کنند در آن صورت هم برای اقداماتی که پدرشان در آن زمان محجور بوده میتوانند اقدام کنند
بعد از فوت پدرشان میتوانند اقداماتی انجام دهند ولی اثباتش سخت میباشد

سلام
فرزندان هیچ شکایتی نمی توانند بکنند

امکان اقدامی از سوی فرزندان وی وجود ندارد مگر آنکه بتوانند حجر پدرشان را در دادگاه اثبات نمایند .

با سلام
مادامی که مرد در قید حیات هستند دادخواست تنفیذ هبه داده تا دادگاه مراتب را تایید و یا رد نماید