چجوری میتونم اسباب و وسایلی که طی این سالها خریدم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۲۰ #52043539

من به مدت ۱۳ سال خونه پدرم و بعد ان بمدت ۱ نیم سال خونه همسرم که پدرش خریداری کرده بود زندگی کردم و بعدم طلاق میخام بدونم چجوری میتونم اسباب و وسایلی که طی این سالها خریدم پس بگیرم با توجه به اینکه فاکتوری ندارم و فقط سیاحه همسرم رو دارم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با شهادت شهود و ارائه فاکتور ورسید میتوانید وسایل خریداری شده را مسترد نمایید

با توجه به سیاهه ای که موجود است و همسر شما آن را امضا نموده است می توانید دادخواست استرداد جهیزیه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام. با استناد به فاکتور های خرید می توانید استرداد وسایل را بخواهید

با سلام
برای استرداد جهیزیه اقدام بفرمایید و با استناد به لیست سیاهه جهازیه اقدام بفرمایید
برای تنصیف دارایی نیز اگر در زندگی مشترک اقدام به خرید اموال و املاکی نموده اید میتوانید تقاضای تنصیف اموال را داشته باشید

سلام
میتوانید با سیاهه برای استردادجهیزیه اقدام کنید

استرداد جهیزیه با داشتن سیاهه یا لیست جهاز ممکن است.در صورتی که سیاهه جهیزیه تهیه نشده باشد و یا از بین رفته باشد ، برای استرداد جهیزیه باید به شهادت شهود استناد کرد که البته پذیرش آن به نظر قاضی دادگاه بستگی دارد .البته استرداد یا برگرداندن جهیزیه از طریق ارائه فاکتور خرید وسایل نیز ممکن است

با سلام
اگر منظور از وسابل جهیزیه باشد اختصاص به شما دارد ومی توانید بهر احتی مطالبه کنید واگر نه وسایلی که زن وشوهر در زندگی مشترک با هم خریداری می کنند در زمان طلاق بین هردو با رضایت طرفین نصف میشود که تصنیف اموال گفته میشود