چطور می توانم ‌ملک وراث که در طرح شهرداری است را از شهرداری بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۸ #52030437

سلام وقتتون بخیر ما یه ملک در ۳۵ متری اندرزگو داشتیم به متراژ ۱۲۵ متر حدودا که در سال ۸۳در طرح شهرداری رفته و با موافقت وراث و شهرداری مبلغ دریافت شده یک سهم از این سهم که حدودا ۱۴متر است و سهم مادر بنده بوده و مادر فوت شدند به دلیل نرسیدن سن قانونیه خواهرم این سهم دست شهرداری مانده و الان ۸ ساله ما اقدام میکنیم برای دریافت نرخ روز این ۱۴ متر شهرداری پاسخگو نیست و میگوید بودجه نداریم ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید از طریق دادگاه محکومیت شهرداری را خواستار شده و با استناد به حکم دادگاه شهرداری را ملزم به پرداخت وجه نمایید . البته برای پاسخ دقیق تر باید مدارک و سوابق بررسی شود .

سلام.باید علیه شهرداری دادخواست بدهید و دادگاه آنها را محکوم به پرداخت قیمت زمین بکند و سپس حکم را اجرا کنید البته شهرداری و دولت تا یک یا دو سال فرصت پرداخت بدهی های خود را دارند و مانند اشخاص عادی به سرعت نمیتوان از آنها وصول کرد.

دادخواست بدین بر علیه شهرداری مدارک رو ارائه کنین شهرداری همیشه میگه پول نداره