برداشتن ستون وسط دو پنجره کنار هم در نمای آپارتمان مشکل دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۷۳ #51957

با سلام و خسته نباشید

بنده طبقه دوم یک آپارتمان ۵ طبقه دو واحدی ۵ ساله را می خواهم خریداری کنم در نمای ساختمان ۲ واحد طبقه پنجم هر کدام یک پنجره یک تیکه دارند اما ۸ واحد در ۴ طبقه دیگر هر یک دو پنجره دارند که یک ستون مابین آنها قرار گرفته است و پنجره ایی که می توانست همانند ۲ واحد طبقه پنجم یک تیکه باشد تبدیل به ۲ پنجره با یک ستون مابین شده است آیا بعد از خرید می توانم ستون مابین پنجره واحدم را تخریب و بردارم و تبدیل به یک پنجره یک تکه کنم ؟ (همانند پنجره ۲ واحد طبقه پنجم)

آیا نیازی به اجازه شهرداری می باشد؟ و یا دست بردن در پنجره نمای ساختمان غیرقانونی است؟ یا مشکلی ندارد؟

لطفا راهنمایی بفرمایید

با احترام فراوان

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نیازی به اجازه شهرداری نمیباشد ولی به دلیل اینکه پنجره جزء نمای ساختمان میباشد لذا باید از مالکین دیگر و مدیر ساختمان حتما اجازه بگیرید.