چجوری به کارشناس ثابت کنم که این منزلی که تهیه کرده فقط برای اینه که روند پرونده رو به نفع خودش پیش ببرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۱ #51944183

با سلام من جلسه کارشناسی نفقه دارم زوج منزلی تهیه کرده فقط برای گول زدن روند دادگاه و قطع نفقه...اصلا نه کلید منزل رو به من میده و نه ۶ ماه سراغم اومده و هیچ خبری نمیگیره...چجوری به کارشناس ثابت کنم که این منزلی که تهیه کرده فقط برای اینه که روند پرونده رو به نفع خودش پیش ببره؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شوهرت شما را به خانه راه نمی دهد ابتدا با پلیس ۱۱۰ سپس خدمات قضایی شکایت کنید

کاملا قانونی هستی نمی توانیدچون وظیفه زوج میهیا کردن منزل هستش

معمولا دادگاه و مراجع قضایی ذهن خوانی نمیکنند و بر اساس نیت درونی افراد تصمیم گیری نمیکنند .

با سلام
متاسفانه اثبات این امر سخت است و شما نیز اگر زوج شما را به خانه راه نداد یا تعویض قفل نمود میتوانید با ۱۱۰ تماس و صورتجلسه نمایید