سختی کار را چگونه میتوان دریافت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱ #51885570

سلام میخواستم بگم چرا در مجتمع گاز پارس جنوبی سختی کار در هنگام اشتغال بکار پرداخت نمیشود سپس بعد از ۲۰ سال سابقه مستمر با دادن نامه اداره کار حالا خود فرد باید بهر و از شرکتهای که کار کرده بود جمع اوری کنه ایا بشه ایا نشه

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه شغل شما جزء مشاغل سخت و زیان آور باشد میتوانید برای احقاق حقوق خود اقدامات لازم را انجام دهید

موضوع را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

سلام . اگر کار شما از مشاغل سخت است .باید به شما سختی کار پرداخت گردد . با حکم خود به اداره کار رجوع کنید . موفق باشید

باسلام
اگرشغل شما درلیست شغلهایی باشد که طبق قانون اداره کارجزء مشاغل سخت هست میتوانید به اداره کارجهت رفع مشکلتون مراجعه کنید