پیمانکار از انجام کار طفره میرود، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۷ #51871414

باسلام
از یک پیمانکار ساختمانی شکایت کردم به دادگاه رفتم و دادگاه به موسسه داوری، پیمانکار متاسفانه کار نمیکرد و از ایشان شکایت کردم،
در داوری حکم داد که از فردای آن روز شروع به کار کند ولی باز متاسفانه کاری انجام نمیدهد، در داوری بهشون ۴ ماه فرصت دادند و قرار بر این شد که هر روز کار کند و اگه روزی کار را تعطیل کرد به صورت کتبی ارایه دهد.
به نظرتون من باز چه کاری انجام دهم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

ماده ۴۷ قانون اجرای احکام مدنی
هر‌گاه محکوم به انجام عمل معینی باشد و محکوم‌علیه از انجام آن امتناع ورزد
و انجام عمل به توسط شخص دیگری ممکن باشد‌محکوم‌له می‌تواند تحت نظر دادورز (‌مامور اجرا) آن عمل را وسیله دیگری انجام دهد
و هزینه آن را مطالبه کند و یا بدون انجام عمل هزینه لازم را به‌وسیله قسمت اجرا از محکوم‌علیه مطالبه نماید
. در هر یک از موارد مذکور دادگاه با تحقیقات لازم و در صورت ضرورت با جلب نظر کار‌شناس میزان‌هزینه و معین می‌نماید. وصول هزینه مذکور و حق‌الزحمه کار‌شناس از محکوم‌علیه به ترتیبی است که برای وصول محکوم به نقدی مقرر است.

‌تبصره - در صورتی که انجام عمل توسط شخص دیگری ممکن نباشد مطابق ماده ۷۲۹ آیین دادرسی مدنی انجام خواهد شد.

با سلام چنانچه حکم قاطع داوری دارید همان حکم را از طریق اجرای احکام دادگاه به اجرا بگذارید. و اگر حکم ابهامی دارد از داوران تقاضای رفع ابهام نمایید.

سلام . اگر حکم به الزام به انجام تعهد صادر شده می توانید از دادگاه درخواست اجرای رای داور کنید و در اجرای احکام درخواست اعمال ماده ۴۷ قانون اجرای احکام مدنی نمایید .

ملاک شما نظر داوری است.

ملاک شما نظر داوری است

سلام
به نظر بهتر بود از طریق داوری ضمانت اجرای سنگین تری جهت انجام تعهد در موعد مقرر تعیین میکردید