فسخ قولنامه خانه به دلیل عدم تادیه ثمن به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۵۸ #51861

با سلام ملکی را فروختیم به مبلغ 400 میلیون در تاریخ 95/02/25 به عنوان پیش پرداخت یک باب ویلا به ارزش 150 میلیون دریافت کردیم الباقی طی دو نوبت 100میلیون به تاریخ 95/03/20 همراه با تخلیه و یکی به مبلغ 150 همراه با تنظیم سند به تاریخ 95/04/10 که هیچکدام را دریافت نکردیم و ملک به تصرف ما میباشد ایا امکان فسخ از طرف ما وجود دارد.
با تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید از خیار تاخیر ثمن استفاده کرده و یا اینکه معامله را فسخ نمائید و یا مهلت دیگری به ایشان برای پرداخت ثمن معامله بدهید که در صورت اول ضرر و زیان را هم میتوانید مطالبه کنید.