آیا اعضا سرمایه گذار میتوانند با شکایت از تعاونی آنها را مجبور به افراز و تقسیم آن بین اعضا سرمایه گذار را بنمایند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۲ #51852371

بنده مدت ۴ سال است که در تعاونی مسکن فرهنگیان ۴۰ میلیون تومان سرمایه گذاری کردم و شرکت اعلام کرده که فقط سهم یکی از شرکاء زمینی را که مشاع بین ۵ خواهر و برادر بوده است را خریداری نموده و اعلام کرده که زمین قابل تقسیم نیست تا زمانی که سهم بقیه شرکا خریداری نشود. آیا اعضا سرمایه گذار میتوانند با شکایت از تعاونی آنها را مجبور به افراز و تعیین میزان زمین خریداری شده و تقسیم آن بین اعضا سرمایه گذار را بنمایند؟
و یا میتوان شرکت را مجبور به استرداد وجوه دریافت شده از اعضا به همراه خسارت ۴ سال سرمایه‌گذاری بدون نتیجه نمود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارائه پاسخ دقیق در این خصوص مستلزم بررسی مدارک است ، در صورت تخلف شرکت میتوان خسارات وارده را مطالبه نمود .

سلام
ارائه پاسخ دقیق نیازمند بررسی قراردادها و مدارک دارد
در صورت تخلف شرکت امکان الزام به انجام تعهد یا پرداخت خسارت وجود دارد

با سلام ابتدا به اداره تعاون محل رفته و در آنجا فرم شکایتی را تنظیم نمایید