آیا همسرم میتواند سه دانگ منزل را پس بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۵۵۵ #51778469

با سلام من زوجه هستم
دو سال قبل من و همسرم وام مسکن زوجین گرفتیم طبق خواسته بانک همسرم سه دنگ از خانه را به نام من کرد و سند سه دنگ قطعی به نام من شده است.
متوجه شدم همسرم وکیل گرفته و می‌خواد سه دنگ خانه را از من پس بگیرد. آیا امکان دارد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به مبنای این انتقال دارد چنانچه در قالب هبه بوده باشد امکان استرداد دارد اما اگر در قالب بیع بوده باشد بعید به نظر می رسد

سلام،اگرهبه کرده باشدمیتواندرجوع کند

بسمه تعالی : با توچه به اینکه سند قطعی بنام شما شده از چند طریق امکان وجود دارد که قابل بررسی ست : خب یقینا وام بانکی کفایت ثمن معامله را نسبت به سه دانگ نمیکند لذا مابقی ثمن توسط شما پرداخت شده یا خیر ؟
۲) اقساط توسط شما پرداخت شده یا خیر : ۳) آیا مابقی ثمن ملک را به شما هبه کرده یا خیر؟
خب اگر پاسخ ها رو خیر اعلام بفرمایید پس راههای برای ابطال صند شما وجود دارد و ااگر جوابها مثبت باشد بالیقین نمیتواند چون اگر توجه بفرمایید خودتان مقر بر خواسته بانک و جهت اخذ وام شاید همسرتان بالاجبار یا کراهتا سند رو بنام شما زده و این عمل گاها عنوان امانت را میتواند حمل کند و ذهن قاضی را متصور سازد .

چون سه دانگ قطعی به نام‌شما شده .‌امکان پس گرفتن آن اصولا مقدور نیست