لزوما زوجه باید جهت دریافت، دادخواست مطالبه مهریه بدهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۷ #51672186

با سلام.
درخواست طلاق توسط زوج داده شده است . هنوز مهریه و سایر حقوق مالی را پرداخت نکرده اند. آیا لزوما زوجه باید جهت دریافت دادخواست مطالبه مهریه بدهد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در دادنامه طلاق نسبت ب حقوقات مالی زن تعیین تکلیف میگردد چنانچه مرد در زمان اجرای صیغه طلاق حقوقات شرعی و قانونی زن را پرداخت نماید طلاق جاری نمی گردد

سلام نیازی ب اقامه دعوی از طرف زوجه نیست قبل از حکم طلاق کلیه حقوق زوجه تعین تکلیف میشو‌د.

هنگام طلاق در خصوص حقوق مالی زوجه تعیین تکلیف می گزدد .

خیر نیازی ب طرح دعوا از جانب زوجه نیست
با تقاضای طلاق از جانب زوج دادگاه خود اقدام ب تعیین تکلیف در اینخصوص خواهد نمود

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود در رای دادگاه

تکلیف کلیه حقوق مالی شما در پرونده طلاق در صورت صدور حکم طلاق باید مشخص گردد

اگر درخواست طلاق به درخواست زوج باشد نیاز ی به طرح دعوا نیست و دادگاه چناچه حکم به طلاق بدهد بایستی تکلیف کلیه حقوق زوجه را تعیین تکلیف کند