عدم امضای متصالح بر برگه صلح نامه؛ آن را باطل میکند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳,۸۲۶ #51653871

اگر متصالح ذیل صلح نامه را امضا نکند و خود مصالح به جای متصالح خودش امضا کند یعنی امضای متصالح را درج کند یعنی هم امضای خودش باشد و هم از جلنب نتصالح امضا کند صلح باطل است؟

مشاوره حقوقی صلح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اساسا از لحاظ شکلی عقدی واقع نشد.

در صورت عدم امضای متصالح، عقد صلح واقع نشده است

متصالح نیز ب مانند مصالح باید صلح نامه را امضا کرده تا ایجاب و قبول واقع شود در غیر اینصورت صلح صحیح نخواهد بود

اگر نمایندگی از طرف دیگر صلح نداشته غیر نافذ است و در شرایطی که امضای او را شبیه سازی کرده جعل هم محقق شده

با سلام با توجه به فدم امضای وی عقدی واقع نشده است .

درود بر شما، عقد مزبور به دلیل عدم امضای طرفین صحیح نخواهد بود.

درود
عقد صلح نیاز به قبول متصالح دارد.