وکیل معاضدتی برای طلاق چگونه اخذ نمایم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۸ #51596916

سلام من مهریمو بخشیدم بجاش یه ملک به ناممه همسرم گفت بهش پولشو بدم طلاقم میده قبول نکردم هزینه وکیل هم نداشم همینطور مدرکی هم برای این باجی میخاس نداشم...دست تنها بودم و از کارای دادگاه هم سر در نمیاوردم همسرمم وکیل داشت نمیتونسم حرفمو ثابت کنم و رای بدوی و تجدید نظر رو دادن به همسرم منم دیگه برای دیوان درخواست ندادم... یکسال از این جریان میگذره هنوز جدا از همیم ولی طلاقم نمیده تازه با پرس و جو متوجه شدم میتونم وکیل معاضدتی بگیرم میشه راهنماییم کنین اگه درخواست بدم چقد هزینه داره و تو چند ماه طلاقمو میگیره؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از واحد ارشادو معاضدت قضایی دادگستری شهر خود تقاضای وکیل معاضدتی نمایید

با سلام به اداره معاضدت کانون وکلای شهر خود مراجعه نمایید

با مراجعه به کانون وکلا قسمت ، دایره معاضدت مشکل شما حل خواهد شد .

به اداره معاضدت کانون وکلای شهر خود مراجعه نمایید تا شما را راهنمایی کنند

از طریق کانون وکلای دادگستری شهر خود اقدام نمایید

از طریق اداره معاضدت کانون وکلا تقاضای وکیل معاضدتی کنید

صرف نظر از گرفتن وکیل معاضدتی ، باتوجه به توصیحات شما دلیل محکمه پسندی دال برطلاق و عسروحرج خویش ، ابراز ننمودید