در صورتیکه قرارداد از طرف خریدار فسخ شود باید 20 درصد مبلغ به عنوان ضرر و زیان پرداخت شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۱۶۵ #51595

با سلام -بنده بعنوان فروشنده ملکی را در بنگاهی معامله کردم و اصل سند گرو ماند و خریدار مبلغ ده میلیون تومان نزد بنگاه قرار داد و نیز دو فقره چک بابت ثمن معامله که مقرر شد بعد از دریافت کد رهگیری و تنظیم قرارداد رسمی املاک چک تحویل بنده گردد البته متن پیش نویس آن به امضای طرفین رسید و مبلغ بیست درصد معامله بعنوان پشیمانی مقرر شد ولی پولی به اینجانب پرداخت نشد .فردا صبح آن روز بنده به کارشناس املاک پیام دادم که کد رهگیری گرفته نشود و معامله را فسخ نماید در صورتیکه ایشان کد رهگیری گرفته بود. دو روز بعد که بنده مراجعه کردم مطلع شدم و مشاور املاک مدعی است که در صورت فسخ پیش نویس قرارداد که به امضای ایشان رسیده است بنده باید بیست درصد به خریدار انصراف از فروش بدهم و نیز کمیسیون دو طرف را من پرداخت کنم. آیا واقعا باید بیست درصد معامله به خریدار پرداخت نمایم و نیز کمیسیون. با تشکر فراوان از کمک شما

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه حق فسخ در قرارداد بیع در ازای مبلغی نشخص توافق شده باشد شما در صورتیکه حق فسخ قرارداد را داشته باشید ملزم به پرداخت آن و کمیسیون بنگاه میباشید.