چگونه میتوان برای تخلیه و اجرت المثل اقدام کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۷ #51556101

خانه ای را بدون قولنامه اجاره داده ایم دو سالی است که اجاره پرداخت نکرده چگونه میتوان برای تخلیه واجرت المثل اقدام کرد شایان ذکر است ملک مذکور قولنامه ای خریداری شده است وکلا ملک فاقد سند است ...الان تحت چه عنوانی شکایت کنیم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظاهرا ملک قولنامه ای را به اجاره داده اید . درصورت داشتن قرارداد اجاره و انقضاء مدت آن و امضاء دوشاهد در ذیل قرارداداجاره ،می توانید بامراجعه به دفتر خدمات قضایی نسبت به دستور تخلیه اقدام نمایید

"با سلام"
با ارائه دادخواست تخلیه و دریافت اجرت المثل ایام تصرف اقامه نمایید

با سلام
دادخواست تخلیه و مطالبه اجور معوقه

دادخواست تخلیه عین مستاجره و مطالبه اجورمعوقه با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطرح بفرمایید.

اگر میتوانید موضوع اجاره را با ارائه استشهادیه و .... ثابت کنید از طریق ارائه دادخواست تخلیه و مطالبه اجور معوقه در دادگاه میتوانید به نتیجه برسید . دقت داشته باشید که این موضوع با درخواست دستور تخلیه ای که در شورای حل اختلاف مطرح و سریعا اقدام می شود تفاوت داشته و تابع تشریفات دادرسی بوده و زمان بر است .

سلام اگر ملک را اجاره داده اید باید دادخواست تخلیه و مطالبه اجور معوقه با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود تقدیم نمایید و دلایل خود بر قرارداد اجاره را نیز ارائه کنید