میتونم به جرم سرقت ازشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۵ #51525919

با سلام و احترام
همسر من دو ماه پیش بی هیچ زمینه ای و بدون اطلاع اسباب و وسایلش رو جمع کرده و خونه رو ترک نموده. سند آپارتمان و مقداری دلار و طلا با خودش برده... چندین بار به همراه خانواده برای بازگشتش اقدام کردیم و گفته نه.. تا اینکه شرط گذاشته می‌بایست نصف خونه به نامم بشه...
اخیرا متوجه شدم توی این دو سال دروغ هایی به من گفته.. چند ماه اول بدلیل مشکلات زنانگی به کلینیکی می‌رفته برای درمان که البته بهبودی چندانی حاصل نشد.. و گفته که ازاله پرده بکارت توسط دکتر معاینه گر صورت گرفته در حالی که اینچنین نبوده..
با کنترل فیلم دوربین های جلوی درب متوجه شدم جابجایی وسایل رو با هماهنگی و همکاری خواهر و شوهر خواهرش انجام داده...
من میتونم به جرم سرقت ازشون شکایت کنم؟ میتونم عدم تمکین بگیرم؟ میتونم درخواست معاینه همسرم توسط پزشکی قانونی رو بدم؟ با سند آپارتمان چکار میتونه انجام بده؟ من باید برای المثنی اقدام کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای تمکین ، بایستی ابتدا با ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام و در صورت عدم همکاری از طریق تنظیم دادخواست تمکین بر علیه زوجه اقدام نمایید .
برای جابجایی اسباب ( اگز منظور جهیزیه باشد ) که چون به دلیل اینکه جهیزیه متلق به زوجه است نمیتواند عنوان سرقت را بر ان نهاد .

سلام
در صورت وجود مدرک بله شکایت کنید به نتیجه می رسید
والا بخار تمت از شما شکایت می کند

ابتدا اظهارنامه مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید.
بابت اسناد نیز ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد تقدیم کنید

همه مواردی که بیان نمودی ادعا ست هر کدام مطرح کنی نیاز به اثبات داردمدارک ومستندات داری فوری اقدام کنید