آیا در حال حاضر امکان پیگیری حقوقی و دریافت مبلغ و خسارت تاخیر تادیه چک وجود دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۱ #51522734

سلام
بنده از سال ۷۴ چند چک به مبلغ ۱۴۰۰۰۰۰ هزار تومان به همراه چک سفید امضا بابت پشتوانه بابت قرضی که به یکی از دوستانم دادم دریافت کردم، بعد از چند بار مراجعه حضوری طرف بدهی رو پرداخت نکرد و منم پیگیر چکها نشدم، می خواستم بپرسم آیا در حال حاضر امکان پیگیری حقوقی و دریافت مبلغ و خسارت تاخیر تادیه چک وجو دارد؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید که راهکار مناسب برای وصول طلب چی هست.
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله می توانید مطالبه کنید اما به علت اینکه این همه سال اقدام نکرده اید بعید است از تاریخ برگشت گواهی تاخیر تادیه را بپذیرند

اگر چک تاریخ داشته باشد می شود چک و هم خسارت تاخیر را از تاریخ برگشت چک اخذ نمود

چک قابل مطالبه خواهد بود و خسارت از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت تعلق خواهد گرفت

درود بر شما
قابل مطالبه و از تاریخ صدور گواهی پرداخت خسارت تاخیر تادیه نیز قابل مطالبه می باشد .

با درود از تاریخ گواهی عدم پرداخت مستحق خسارت تاخیر تادیه میباشید.

بله . امکان طرح دعوی مطالبه وجه چکها را دارید . اگر اقدام به برگشت چکها نموده باشید امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ برگشت چکها را نیز دارید .

بله .
قابل مطالبه است ولی بنظر تاخیر تادیه شامل نمی شود