درصورتی که بدهی های پدر مرحوم از ارزش ماترک بیشتر باشد باید مابه التفاوت بدهی و ترکه را از اموال شخصی خودم به طلبکاران بدهم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۶ #51500874

سلام اگر من بعد از تحریر ترکه و مشخص شدن ارزش و مقدار ماترک ترکه را قبول کنم , درصورتی که بدهی های پدر مرحوم از ارزش ماترک بیشتر باشد باید مابه التفاوت بدهی و ترکه را از اموال شخصی خودم به طلبکاران بدهم؟؟؟ این قبول ترکه همان قبول مطلق ترکه است؟؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ورثه مسئولیتی از این بابت ندارند

وراث به میزان ماترک مسوولیت پرداخت بدهی متوفی خواهند بود

ورثه مسئولیتی از این بابت ندارند

با درود..
در اینخصوص در صورت رد ترکه،، نسبت به میزان سهم الارث خود مسئول می باشید..
و در صورت قبولی ترکه،، طلبکاران می توانند نسبت به مطالبه طلبشان به شما مراجعه نمایند..
موفق باشید..

ورثه در حدودی که ترکه را قبول کرده اند مسئولیت دارند

بله درآن صورت وراث مسئول بدهی ها هستندبهتر است رد ترکه نماییدتا به نسبت سهم الارث مسئول باشید

با سلام
بر اساس ماده ۸۶۹ قانون مدنی ، ابتدا دیون متوفی پرداخت گردیده و چنانچه چیزی از آن باقی بماند نوبت به ورثه خواهد رسید لذا در فرض سوال ورثه مسئولیتی از این بابت نخواهند داشت .