آیا با این حد از در منزل نبودن من ایشون میتونه برای من عدم تمکین بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #51485641

سلام.
شش سال و نیم است که ازدواج کرده ایم، چهارسال اول زندگی در منزلی داخل حیاط مادر شوهر زندگی کردم،که در آخر با دعوا و قهر و ناراحتی از آنجا به منزل اجاره ای دیگری نقل مکان کردیم.
یک فرزند دختر سه ساله دارم و اکنون ناخواسته باردار شده ام. این آقا به محض فهمیدن مصرانه دستور دادند که باید سقط کنی، من هم گفتم سقط نمیکنم مگر اینکه طلاقم بدی، ایشان هم به شدت استقبال کردند، حالا بعد از فهمیدن خانواده ها و تقبیح کار ایشون از طرف دیگران و یکسری کشمکش ها، ایشون نظرش رو عوض کرده و میگه بعد از به دنیا اومدن بچه طلاقت میدم و هیچگونه مسئولیتی از بچه ی دوم به گردن نمیگیرم، و منزل اجاره ای رو تمدید نمیکنم و باید بیای خونه ی قبلی کنار مادر شوهر زندگی کنی و حالا سوالات من:
۱: من بدون اینکه به ایشون بگم از خونه میرم بیرون برای کارهای معمولی و سرزدن به خانوادم و چون منزل خانوادم نسبتا دوره« شاید » یکشب بمونم اونجا، ایشون بمن میگه بخاطر این کار نفقه ات رو دیگه نمیدم، ایا با این حد از در منزل نبودن من ایشون میتونه برای من عدم تمکین بگیره در حالی که همیشه از نظر تمکین کاملا در اختیارایشونم؟
۲: اگر نرم تو خونه ی کنار مادر شوهر زندگی کنم چیکار میتونه بکنه؟
۳: آیا می‌تونه از وظایف مربوط به بچه دوم سر باز بزنه؟ مسائل معمولی مثل پوشک، دکتر و...
درضمن من بخاطر زندگی با ایشون شاغل نیستم.
بابت اطاله متن عذر میخوام.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
عدم پرداخت نفقه با حکم نشوز زوجه میسر میگردد
رفت آمد های روتین و روزانه دلیل بر عدم تمکین نیست
کلیه هزینه ها بر عهده ایشان میباشد

۱- عدم استحقاق زوجه برای دریافت نفقه موکول به اثبات نشوز وی می باشد که پس از صدور حکم تمکین و استنکاف زوجه از پذیرش تمکین صورت می پذیرد . مورد شما مشمول تقاضای تمکین نمی گردد .
۲- تهیه مسکن مستقل و مناسب از وظایف زوج برای اثبات تمکن وی بوده و شما میتوانید تمکین از شوهر را منوط به تهیه منزل مناسب نمایید .
۳- پرداخت نفقه فرزند از وظایف مسلم و محرز پدر بوده و با هیچ بهانه ای نمیتواند از پرداخت نفقه سر باز زند . حتی اگر شما شاغل بوده و درآمد نیز داشتید پرداخت نفقه فرزند با پدر می باشد .

با سلام
رفت و آمد هایی که برای کار های روزمره انجام میدین و ... بیانگر عدم نمکین شما نیست
شوهرتون موظفه منزلی مناسب برای شما تامین کنه
کلیه هزینه های مربوط به معاینه پزشک و .... به عهده ایشونه