چند روز طول میکشه حکم جلب نیابتی واسه استان دیگه بدهند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۹ #51440049

باسلام
من شهرکرد ساکنم زوجه اصفهان خونه پدرش. امروز واسه دادگاه نفقه اصفهان بودم بعدش خواهر زوجه عکس حکم جلبم تو اصفهان بابت مهریه رو واسم فرستاد و منت گذاشت که دلمون سوخت جلبت نکردیم. حکم اسار من تازه اومده چجوری حکم جلب گرفتن. واسه شهرکرد چند روز طول میکشه حکم جلب بگیرن چون جایی که کار میکنم رو زوجه آدرس داره.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اعسار شما پذیرفته شده جلب صادر نخواهد شد...

با تایید دادخواست اعسار حکم جلب منتفی میگردد . ولازم است گواهی دادخواست اعسار را حتما به اجرای احکام شعبه مربوطه تحویل و ثبت نمایید.

با درود اگر اعسار شما تقدیم شده و پذیرفته شده جلب منتفی است، وگرنه دیر یا زود شما را جلب خواهند کرد.

با صدور حکم اعسار شما حکم جلب منتفی است

درود
اگر معوقه در پرداخت نداشته اید با اعسار شما جلب منتفی است.

به محض صدور حکم اعسار اگر چنانچه قبلا نیز حکم جلبی صادر شده بود منتفی است

با پذیرش اعسار جلب محکوم علیه منتفی است مگر در صورت پرداخت نکردن پیش پرداخت یا اقساط حکم اعسار، احتمال دارد حکم جلب در پرونده دیگری صادر شده باشد و احتمالات دیگری نیز امکان وجود دارند