با عدم تحویل به موقع آپارتمان پیش خرید شده؛ تکلیف چک چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #51432687

با سلام
ما در اسفند ماه سال ۹۶ یک آپارتمان پیش خرید کردیم و موعد مقرر برای تحویل آپارتمان خرداد ماه سال ۹۸ بود متاسفانه سازنده به تعهد خود عمل نکرده و هنوز آپارتمان را تحویل ندادند، حال سوال بنده اینست ما یک چک ذیل قرارداد برای ۲۵ اسفند امسال داده بودیم حال با توجه به عدم تعهد تکلیف چک چه می‌شود؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر قرارداد شما مطابق قانون پیش فروش آپارتمان باشد ارجاع به داوری می شود

سلام
اگر چک بابت تحویل آپارتمان بوده است و در متن آن این موضوع درج شده باشد یا اینکه در قرارداد خرید آپارتمان صراحتا این موضوع نوشته شده که مبلغ چک بابت و همزمان با تحویل آپارتمان می‌باشد ، چنانچه فروشنده نسبت به چک اقدام نماید شما می توانید با ارائه قرارداد ادعای خود را مطرح کنید و به آن ترتیب اثر داده خواهد شد.