آیا قبل محضر باید به دادگاه بریم برا امضا تا دادگاه زمان محضر را مشخص کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۴۱ #51406596

سلام خسته نباشید.
بنده برای تلاق توافقی با همسرم در مشاوره بهزیستی شرکت کردیم و بعد از اونم در مشاوره دادگستری شرکت نمودیم قاضی گفتند خانم باید برای اینکه مشخص بشه باکره هست بره پزشک قانونی ایشون رفتند و نامه پزشک قانونی را به دادگاه دادند و اول آبان حکم صادر شد ولی هنوز محضر مشخص نشده
کی محضر مشخص میشه؟
اگه اینطوریه برا امضا باید در دادگاه پیش چه کسی رفت
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه دفتر خانه را به صورت دقیق مشخص نمی کند و به صورت کلی رای بر مراجعه به یکی از دفاتر ازدواج و طلاق را صادر خواهد کرد لذا برای اجرای صیغه طلاق می توانید به یکی از دفاتر ازدولاج و طلاق مراجعه نمایید

با اخذ گواهی قطعیت رای از دفتر شعبه به دفتر طلاق مراجعه کنید

سلام دادگاه محضر را مشخص نمی کند یا از شما میخواهد که از یک محضر معرفی نامه ببرید و خطاب به آن محضر یک گواهی قطعیت حکم می دهد یا از شما معرفی نامه نمی خواهند و به صورت کلی یک گواهی قطعیت حکم صادر می کنند‌.

با سلام
پس از ابلاغ رای نسبت به اسقاط حق تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی اقدام نمایید تا بلافاصله رای قطعی شده و امکان اجرای آن در دفتر طلاق فراهم شود . در رویه قضایی اشخاص خودشان اقدام به معرفی دفتر طلاق به شعبه دادگاه می نمایند و دادگاه نامه ای خطاب به آن دفتر معرفی شده جهت قطعی اعلام نمودن رای صادره ابلاغ می نماید .

عرض سلام خدمت شما، چنانچه حکم طلاق صادر شده الزامی به تعیین دفتر طلاق توسط دادگاه نیست و شما پس از صدور حکم قطعی طلاق می‌توانید طی سه ماه به یکی از دفاتر رسمی طلاق جهت ثبت واقعه طلاق مراجعه نمایید.

با سلام
در صورت مشخص نشدن محضر از سوی دادگاه ، خودتان نیز میتوانید از طریق یکی از دفاتر طلاق جهت اجرای صیغه طلاق اقدام بفرمایید

درود و عرض ادب
دفترخانه را دادگاه تعیین نمی کند شما می تواند به دفترخانه ای که خودتان می خواهید مراجعه کنید.