آیا راهی برای عدم پرداخت تاخیر تادیه چک حقوقی در مرحله اجرای احکام و صدور جلب وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۸ #51353142

سلام وقت بخیر
و درصورت درخواست تقسیط چطور؟
با آرزوی توفیق

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام صرفا در صورت درخواست اعسار و اثبات آن امکان تقسیط وجود دارد.

باسلام درصورتی که اجراییه صادرشودمدت ۳۰روز میتوانید ادعای اعسارنمایید وشهود خودتان را به دادگاه معرفی نمایید.

سلام و درود
برای عدم پرداخت تاخیر تادیه راهی نیست
برای تقسیط می توانید درخواست اعسار دهید در صورت پذیرش مطابق آن تقسط خواهد شد
در ۲ صورت جلب صادر می شود:
۱. عدم درخواست اعسار یا عدم پذیرش آن
۲. عدم پرداخت اقساط در صورت اعسار
موفق و موید باشید

درود
اگر تقسیط شود و اقساط پرداخت نشود امکان جلب وجود دارد.

پرسشگر محترم
پس از قطعیت رای مبتواند تقاضای اعسار نمایید (از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی)، فرم استشهادیه را دریافت و دو شاهد نیز ان را کامل نمایند، شهود باید‌ در دادگاه نیز حضور یابند (همان شهود تعرفه شده).

فقط برای تقسیط با اعسار و پذیرش دادکاه

سلام
با ارائه دو شاهد دادخواست اعسار بدهید.