دادگاه میگه چون در رضایت نامه داخل پرونده نوشته رضایت خواهم داد حق رو به اون اقا داده، کاری میشه انجام داد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۹ #51325889

با سلام
۱۵ سال پیش یه چک ۵ میلیونی داشتم که برگه خورد کار به دادگاه کشید نهایتا توافق کردیم قسطی پرداخت کنیم و ۲۵ چک به مبلغ ۲۰۰ هزار تومن به طلبکار دادم و قرارشد بعد پاس شدن چک آخر چک خودم رو بگیرم و کپی چکها و رضایت اون آقا ضمیمه پرونده شد بعدا یادم رفت ازش چک خودم رو پس بگیرم الان بعد ۱۵ سال با همون چک اقدام کرده برام و ۵ تومن اون زمان معادل ۶۰ میلیون الان شده و این هم بگم اون زمان وکیل این اقا اومد رضایت داد الان دادگاه میگه چون در رضایت نامه داخل پرونده نوشته رضایت خواهم داد حق رو به اون اقا داده میخواستم ببینم کاری میشه انجام داد؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رضایتی صحیح است که بدون ابهام و قطعی و بدون قید شرط باشد .

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، علی الظاهر حق با اون است چون رضایت نامه باید منجر و بدون ابهام باشه

رضایت باید بصورت قطعی و غیر مشروط موثر خواهد بود

با سلام
متاسفانه در رضایت بصورت قطعی و بدون قید شرط بایستی رضایت خود را اعلام مینمودند که نکرده اند
اکنون نیز با استناد به شهادت شهود و مدارک موجود که اثبات ادعای شما نماید از خود دفاع نمایید

رضایت مشروط اثر ندارد . رضایت باید قطعی و منجز باشد