تاریخ فیش وکالت نامه برای ۲ماه قبل هست برای استعلام زنده بودن ایشون چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۳ #51204997

چطور میشه استعلام زنده بودن فرد خارج از کشور را گرفت؟ چون میخواهیم ملکی را از فردی که خارج از کشور هست با وکالت نامه بخریم
چون درصورت فوت یا مجنون بودنشون وکالت فسخ است
همچنین یک سوال اگر وکیل ایشون در زمان فوت یا مجنون بودن موکل ملک ایشون را به ما بفروشن و سند بخوره و بعدا ورثه مدعی شوند حکم چی هست و تکلیف ملک چی میشه؟ آیا عواقبش متوجه وکیل است و یا متوجه ما که خریدار هستیم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طریق وزارت امور خارجه اقدام شود

از طریق وزارت امور خارجه و یا سفارت و کنسوبگری ایران در کشور مورد نظر.

باید ب وزارت خارجه رفته و درخواست استعلام تاریخ ورود و خروج و صحت سلامت شخص نمایید

تنها یک راه دارد و مراجعه به وزارت امور خارجه و استعلام فرد مورد نظر از کنسولگری ایران در آخرین خروجی و ورود به کشور دیگر.