آیا نفقه به بنده تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۴ #51166325

سلام
همسر بنده از اول فروردین منزل رو ترک کردند و با کلی صحبت حضوری و چت با ایشان که من زندگیم رو دوست دارم و حاضر به ادامه زندگی هستم ایشون قبول نکردند. خیلی از دوستانم نیز در این خصوص واسطه شدن و ایشون گفتن که حسی برای ادامه زندگی ندارن و در صورت ادامه زندگی مشترک زندگی رو برای من جهنم می کنن و کلی شروط برای من گذاشتن که مهریه رو ۱۴ تا کنم و ۲ دانگ خونه رو به اسم ایشون بزنم و سرکار نرم و با خانواده ام رابطه ای نداشته باشم.
من بعد از گذشت سه ماه درخواست نفقه دادم، جلسه اول نفقه هم برگزار شده و کارشناس نفقه هم با بنده تماس گرفتن، حالا همسرم درخواست تمیکن دادن و گفتن که خونه ای را کرایه کردن مطمئنم پولی برای کرایه کردن منزل ندارن و برای اینکه نفقه ندن اینکارو کردن.
با شواهدی که دارم می تونم قاضی رو مجاب کنم که ایشون فقط جهت ندادن نفقه درخواست تمکین دادن؟
چه کنم که نفقه به بنده تعلق بگیرد؟
اگر من نخوام با ایشون زندگی کنم نفقه این ماههای گذشته به بنده تعلق می گیرد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرط تمکین : داشتن منزل مستقل و متناسب باشان زوجه و داشتن اثاث منزل برای زندگی است
دراین راستا فقط دفاع کنید

بله، نفقه گذشته مطمئنن تعلق می گیرد. در خصوص نفقه آینده نیز شما حاضر به تمکین هستید و ناشزه محسوب نمی گردید و برای تمکین، زوج باید شرایط را فراهم نماید. اصل بر تعلق نفقه به شما است و این ایشان است که باید نشوز شما را ثابت کند و شما می توانید در این خصوص از خود در دادگاه با ادله ای که دارید دفاع نمایید.

بایستی صبر کنید که به درخواست ایشان رسیدگی شود و مطمئنا اگر ایشان منزل تهیه نکرده باشند درخواستشان رد میشود . میتوانید موضوع را به قاضی نیز بگویید .

سلام در پرونده تمکین اگر شوهر شما منزل و اثاث البیت را تهیه نکرده و سند آن را ارائه نکند حکم به تمکین صادر نمی شود .

سلام
نفقه ایام گذشته و حال را میتوانید مطالبه نمایید... الزام به تمکین هم ارایه نموده باشند با اعلام اینکه منزل مشترک جهت زندگی دارید و ایشان ترک منزل نموده است، میتوانید ایشان را محکوم نمایید.