دادگاه اجازه می دهند بدون طلاق، جدا زندگی کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۱۷ #51135763

باسلام
با دو تعهد دفترخانه ای همسرم،مبنی بر کتک کاری،فحاشی،تهدید به قتل، افترا، توهین، چند دست نوشته خودش،که مرا مرتب بیرون می کند،دست خط خودش با شهادت ۳ نفر می توان عسر و ‌حرج او را ثابت کنم،دادگاه اجازه می دهند درصورت لزوم اجازه طلاق یا بدون طلاق، جدا زندگی کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای زندگی جدا از هم زوجین نیازی به اجازه دادگاه ندارند تشخیص عسر و حرج شما بر عهده قاضی است باتوجه به مدارک و دلایل ابرازی شما احتمال پذیرش عسر و حرج وجود دارد .

بله در صورت اثبات عسر و حرج زوجه با درخواست طلاق از سوی زوجه دادگاه اقدام به تصمیم در خصوص طلاق و یا زندگی به صورت جداگانه خواهد نمود

با درود برای‌ زندگی مستقل نیاز به اذن دادگاه نیست لیکن اگر زوجه بدون دلیل قانونی مسکن مجزا اختیار کند ممکن است نفقه به او تعلق نگیرد و ناشزه محسوب شود.
مطابق آنچه در سوال آمده امکان اثبات عسر و حرج برای زوجه متصور است.

سلام در صورت اثبات موارد مذکور احتمال اینکه عسر و حرج شما اثبات گردد بسیار است.

در صورت اثبات از موارد عسرو حرج برای شما خواهد بود

بله این موارد از موارد اثبات عسر و حرج میباشد و میتوانید با ارائه دادخواست طلاق اقدام نمایید

-- برای زندگی مستقل و جدا از هم زوجین نیازی به اجازه دادگاه نیست .
-- تشخیص عسر و حرج بر عهده قاضی است ولی بنا به مدارک و دلایل ابرازی شما احتمال پذیرش عسر و حرج وجود دارد .