اگر بخواهم ماشین را بجای مهریه ام بردارم چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۳ #51120369

سلام
همسرم تقریبا چند سال هست که فوت کردند ورثه ایشون به من برای فروش ماشین وکالت داده اند ولی برای پسر کوچکم اجازه دادگاه لازم بود که دادگاه اجازه داد ولی گفتند ماشین باید کارشناسی بشه و حدود دوماه توقیف بشه بعد هم مزایده اگر قرار به این باشد که من چند ماه دیگه صبر کنم پسرم ۱۸ سالش میشود و میتوانم سند را با رضایت بقیه ورثه بنام خودم کنم غرض از مزاحمت میخواستم ببینم اگر بخواهم ماشین را بجای مهریه ام بردارم چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باید ابتدا مهریه خود را مطالبه کنید در این صورت هم تشریفات مزایده وجود دارد.

دادخواست مطالبه مهریه مطرح کنید
بعد فعلا منتظر بمونید پسرتان به ۱۸ سال برسد

درود بر شما، چنانچه سند را دیگر ورثه امضا کنند، کافی‌ست، لکن اگر همکاری نکنن، بایستی به طرفیت ایشان، دادخواستی مبنی بر مطالبه مهریه از طریق دفاتر الکترونیک قضایی طرح نمایید.

شما باید دادخواست مطالبه مهریه نمایید و از طریق ثبت خودرو را توقیف نمایید

سلام باید ابتدا به دفترخانه وقوع عقد نکاح مراجعه کرده و تقاضای صدور اجرائیه مهریه را نموده و تقاضای توقیف پلاک خودرو را نمایید.

شما باید دادخواست مطالبه مهریه به طرفیت وراث تقدیم نموده با تامین خواسته خودرو را توقیف نمایید

اگر قصد دریافت خودرو به جای مهریه را داشته باشید باید از طریق اجرای ثبت مهریه را مطالبه نمایید . در صورتی هم که وراث به سن قانونی رسیده و سند انتقال را امضاء نمایند دیگر اقدام قانونی خاصی مورد نیاز نیست .