آیا قانون و دادگاه با مستقل شدن من موافقت میکنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۵ #51098041

سلام روزتون بخیر
من دختری ۲۱ ساله هستم و۲سال پیش پدرم رو از دست دادم و در خانواده ای زندگی میکنم که امنیت جانی ندارم اگر بخام برم دانشگا با تهدید جانی توسط عمو و برادرم مواجه میشم و احساس خطر شدید میکنم؛ امسال اجازه ندادن برم دانشگامو ادامه بدم و حتی حق بیرون رفتن و گوشی داشتن رو ندارم!من ۳ سال پیش بطور اتفاقی باکرگی خودم رو از دست دادم و امکان ازدواج خوب برایم کمه و باید درس بخونم کار کنم و مستقل بشم که هرگز اجازه کار کردن رو به من نمیدن با یه پیشنهاد کار خوب از طریق رییس سابقم تو تهران به من داده شده و خونه ای برای زندگی کردن که دو هفته با اصرار و خواهش و گریه و یواشکی از عموم رفتم تهران و کار کردم و خیلی راضی بودم ولی منو با تهدید کشوندن خونه!خونوادم مدت هاست بعد از فوت پدرم منو نزاشتن برم بیرون حتی سوپرمارکت!
من چیکار باید بکنم؟
پیش وکیل هم نمیتونم برم و این سوال برام خیلی سرنوشت سازه!
آیا قانون با کار کردن من در تهران و زندگی کردن و مستقل شدنم موافقت میکنه؟
من نمیخام ایندم خراب بشع!
لطفا کمکم کنین و جواب سوالمو بدین
ممنون میشم بی نهایت!

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به لحاظ قانونی چون شما رشید شده اید دیگر هیچ کسی نمی تواند برای شما تصمیم بگیرد و شما می توانید در صورتی که صلاح می دانید به هر کجا و هر نقطه که تمایل داشته باشید مسافرت نموده و سکنی داشته باشید

شما می توانید مستقل باشید و تنها زندگی کنید

با سلام ووقت بخیر
بله شما میتوانید مستقل زندگی کنید و قانون منعی برای شما ایجاد نکرده است .