چگونه درخواست استرداد طلاها را نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۶ #50961073

سلام
نزدیکه یه سال و نیم هست عقدیم. نامزدم تمایلی به زندگی با من نداره و خواستار طلاق هستن و منم نمیخوام طلاق بدم. ایشان ابتدا با طلاق توافقی که طلاهارو هم ندن میخواستن جدا شن که من قبول نکردم.
آیا امکان استرداد طلاها هست چون خودم نخریدم؟
هیچ اموالی و مالی هم به نامم نیست اگر مهریه را اجرا بذاره شرایط چطور میشود و نیم عشر به چه شکل گرفته میشه؟
آیا امکان اثبات عسر و حرج در دوران عقد هست؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاها متعلق به کسی است که انها را خریداری کرده و فاکتور آنها را دارد.
اگر مهریه را مطالبه کنند شما به موجب سند رسمی ازدواج که مهریه تعیین شده محکوم به پرداخت می شوید. نیم عشر در مرحله اجرای احکام محاسبه و وصول می شود
تحقق شرایط و اثبات عسر و حرج بله در زمان عقد هم ممکن است

سلام اگر طلاها همچنان در اختبار ایشان باشد قابل استرداد است و الا خیر قابل استرداد نیست

استردادطلا زمانی است که شما مالک طلاها باشید
مهریه رااجراگذارد نیم عشربرعهده شماست

سلام
استرداد طلا منوط به ارائه فاکتور می باشد
در صورت مطالبه مهریه میتوانید اعسار بدهید

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه در دوران عقد هستید اگر خانم یاکره باشند نصف مهریه به ایشان تعلق می گیرد و پرداخت مهریه بستگی به تمکن و استطاعت زوج دارد لذا اگر اموالی ندارید باید به صورت اقساط پرداخت نمایید ، فاکتور به نام هر شخصی باشد طلاها متعلق به وی است.زوجه باید بتواند اکراه ادامه زندگی با زوجه را اثبات نماید.

استرداد طلاها فقط توسط شخصی که آنها را خریداری نموده است ممکن است .
بهتر است با توجه به این شرایط طلاها را بدهید و با توافق طلاق موافقت نمایید به نفع شما است .

سلام.اگر فاکتور بنام ایشان باشد می تواند نسبت به استرداد طلاها اقدام کند