چکم رو برگشت زده و تهدیدم کرده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #50912530

با سلام،
بنده دارای یک سوپر مارکت در حال فعالیت میباشم، حدود دو سال قبل یکی از بازاریابهای شرکت ___ پیشنهاد مبلغ ۲۴۰ میلیون پول را به من داده تا بدم به کسی کار کند و از من چک گرفت، تا به حال ۲۰۰ میلیون طی چکهای شخصی متعدد در ماههای مختلف پرداخت گردید، از انجایکه ۴ ماه قبل هم مغازه و دستگاه خودپرداز و هم گاوصندوق من مورد سرقت قرار گرفت، ( البته بعد از یکماه دستگیر شده ) علت دستگیری در دست داشتن چکهای سرقتی خودم بود، با توجه به این شرایط چکم رو برگشت زده و تهدیدم کرد رفته جلوی منزل خانواده همسرم و همسایه های مغازه ام آبرو منو برده، الانم پدرش میگه اگه کل مبلغ رو ندی مغازت و آتیش میزنم، به خاطر همین موضوع همسرم مدتی رفته خونه پدرش، از اینکه وقت گذاشتید و تحملم کردید سپاس

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.. اگر رسید یا مدرکی دارید طبق آن اقدام بفرمایید..

با سلام
اولا طبق گفته شما با مدارک موجود ۲۰۰ میلیون به ایشان داده اید و اگر مدرکی برای آن ندارید شما میتوانید از ایشان بعنوان دادن پول ربا شکایت کنید که اثبات ان نیز روشهای خود دارد