شکایت حقوقی طلب وجه از بنده صورت گرفته، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #50758408

سلام
بنده در شرکتی کار میکردم که بجهت مسدود بودن حسابهای شرکت و شرکا یکی از تامین کنندگان که بجهت اینکه نمیخواست مبلغ واریزی خرید مواد اولیه که قرار بود خرید رسمی با ارزش افزوده جهت شرکت انجام شود را از حساب خودش واریز کند مبلغ را بحساب بنده واریز و من ان مبلغ را بحساب خریدار ریختم. حالا که نمیتواند پول خود را از شرکت ما دریافت کند از بنده شکایت کرده.
لطفا بفرمایید بنده چکار باید انجام دهم که موردی متوجه من نباشد؟
با سپاس

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید ایشان اقدام به اثبات دعوای خود بوده باشد و شما می تواند به استناد اقداماتی که از سوی شرکت و بنا به اعلام شرکت انجام داده اید دفاعیات خود را مطرح نماید

ایشان که مدعی هستند بایستی ادعایشان را اثبات نمایند و شما نیاز نیست اقدامی نمایید .

هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند و مدعی‌ علیه هر گاه در مقام دفاع مدعی امری شود که محتاج به دلیل باشد، اثبات امر بر‌ عهده او است.