در حال حاضر جهت جلوگیری از اجرای مهریه میخواد به پدرم نیز به صورت وکالت بلاعزل انتقال بدهد؛ آیا روش درستیه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۴۴ #50746539

با سلام
برادرم ملکی رو وکالت بلاعزل خریداری کرده ولیکن در حال حاضر جهت جلوگیری از اجرای مهریه میخواد به پدرم نیز به صورت وکالت بلاعزل انتقال بده
آیا این کار روش درستیه
آیا قراردادی هم بایستی بینشون نوشته بشه؟ و در آخر آیا روش بهتری وجود داره و اینکه چه نکاتی رو رعایت کنه تا با اجرای مهریه همسرش دچار مشکل نشه..سپاس فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام صرف اینکه وکالت بدهد چیزی منتقل نمی شود و وکالت فقط تفویض اختیار قانونی هست و برای انتاقل باید معین شود عقد بیع می باشد یا هبه یا صلح و.... تا بتوانند آنرا منتق کنند موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی

برای این موضوع باید سند به صورت رسمی و قطعی منتقل شود وکالت صرفا نمایندگی می باشد و مالکیت را شامل نمی شود

با سلام برادر شما با داشتن وکالت بلاعزل و حدود اختیارات ان که خرید یا فروش بوده با استفاده از ان وکالت نامه اقدام به خرید ملک کرده با دادن وکالت بلاعزل به پدرتان پدرش هم میتواند به جای او اقدام به معامله کند اما در صورتی که حکم محکومیت مهریه صادر شده باشد و این وکالت نامه بعد از ان داده شود یا معامله ای بعد از ان صورت گیرد مشمول معامله به قصد فرار از دین می شود

درود بر شما، صرف داشتن وکالت بلاعزل و نبود مبایعه نامه برادرتان مالک نیست، لذا اگر با مبایعه نامه یا سند این ملک به نام برادرتان باشد، قابل توقیف خواهد بود.

با سلام
بله می تواند با تفویض وکالت نامه ای که به نامش هست و تنظیم قولنامه ملک را انتقال دهد .
البته اگر زوجه از وجود این ملک خبر ندارد ، نیازی به این کار نیست چون وکالتنامه فقط در بایگانی دفترخانه می باشد و در استعلام اداره ثبت مشخص نمی شود.
چون فرمودین اجرای مهریه ، به نظر می رسد رای قطعی برای مهریه صادر شده و در مرحله اجرا است .دقت کنید در اینصورت ،این معامله اگر واقعی باشد جرم انتقال به جهت فرار از دین می باشد و اگر صوری باشد معامله باطل و باز هم جرم انتقال صوری به جهت فرار از دین است .
و در صورتی که هنوز رای مهریه صادر نشده معامله صوری به جهت فرار از دین و باطل است . ( هرچند جرم نیست)

با درود
اگر بنام برادرتان باشد توقیف مبگردد.
ارائه‌ طریق مبنی بر فروش و.... از آنجا که حقیر معتقداست این عمل ؛ معامله به قصد فرار از دین حقوقی است. (اخلاقا جایز نیست).

هر گونه نقل و انتقالی باید در قالب عقود ناقل مالکیت صورت گیرد نه با وکالت نامه . اگر نقل و انتقالات صورت گرقته صوری باشد در اینده قابل ابطال خواهد بود